Samsung ne-ar putea pregati un automobil; informații legate de inființarea unei divizii auto ies la iveala

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Joi 10-Dec-2015 14:23:00 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 316 ori
Știm deja faptul ca Samsung este un conglomerat uriaș, unul care pe langa smartphone-urile și tabletele de zi cu zi, produce și echipamente industriale, medicale, ba chiar și vapoare. Și automobilele par a fi in vizorul sud-coreenilor, asta daca dam crezare unor informații recent ajunse pe internet.
 
Samsung ne-ar putea pregati un automobil; zvonuri legate de înființarea unei divizii auto ies la iveala

Aparent, Samsung ar fi angajat o echipa de ingineri pentru o divizie speciala destinata producției de automobile. La fel ca principalul sau competitor din Cupertino, Samsung se va axa mai mult pe dezvoltarea de tehnologii pentru automobile, un exemplu numai bun de luat in calcul fiind funcția de pilot automat regasita pe Tesla Model S.

Se menționeaza faptul ca echipa angajata de catre sud-coreeni, lucreaza in aceste momente la o serie de sisteme de infotainment, produse ce ar putea fi bazate pe Tizen, un sistem de operare adus pe smartwatch-urile și televizoarele companiei.

Un detaliu ce merita a fi menționat, este acela ca Samsung a mai produs automobile sub brand propriu in perioada 1994-2000. Ulterior, compania avea sa fie achiziționata de catre Hyundai și mai apoi de Renault. 




Ceilalti au citit si: