Samsung lucreaza la o actualizare software importanta pentru Galaxy S6, S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ si Galaxy Note 5; Sa fie Marshmallow?

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Joi 24-Sep-2015 21:17:59 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1120 ori
Cei de la Sammobile au descoperit ca Samsung lucreaza la o actualizare software importanta pentru telefoanele Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge si Galaxy S6 Edge+. Aceasta ar putea sa fie cea care face saltul la Android 6.0 Marshmallow, sau un release intermediar.
 
Samsung lucreaza la o actualizare software importanta pentru Galaxy S6, S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ si Galaxy Note 5; Sa fie Marshmallow?

Deocamdata nu e foarte clar despre ce versiune de software e vorba, dar stim ca ea va ocupa mai mult spatiu decat actualizarile obisnuite. Samsung ar dori sa aduca stabilitate in plus pe aceste terminale, iar Galaxy S6 si S6 Edge ar urma sa primeasca si cateva dintre functiile consacrate pe Galaxy Note 5 si S6 Edge+. Firmware-ul de pe Galaxy S6 Edge va face trecerea de la G925FXXU2COH2 la G925FXXU3COI6, iar acea schimbare de la "U2" la "U3" inseamna noutati importante.

Android Marshmallow are totusi sanse sa fie actualizarea pe care o asteptam, mai ales ca toate cele 4 flagshipuri sunt incluse pe lista. Android 6.0 va sosi si pe Galaxy Note 4 si sunt tare curios daca acesta isi va pastra lookul semicircular al paletei Air Command sau va trece la cel nou si fistichiu de pe Note 5. Banuiesc ca pana la final de an aceste terminale vor avea totusi Marshmallow, macar cele din generatia 2015.
Ceilalti au citit si: