Samsung lanseaza un program de cumparare in rate pentru noile modele Galaxy S, cu posibilitatea de trecere la un nou device dupa 12 luni

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Miercuri 09-Mar-2016 18:38:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 2263 ori
Mai tineti minte programul Apple de cumparare in rate a modelelor iPhone, lansat toamna trecuta? Samsung a anuntat lansarea unei oferte similare, deocamdata doar in Coreea de Sud. Astfel, clientii vor putea cumpara un telefon si plati cu rate lunare, plus 6.35 dolari pe luna pentru a isi pastra optiunea de a trece la un nou model Galaxy S sau Note dupa 12 luni.
 
Samsung lanseaza un program de cumparare în rate pentru noile modele Galaxy S, cu posibilitatea de trecere la un nou device dupa 12 luni

Oferta va fi disponibila chiar de vineri, cand intra in magazinele coreene Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge. Clientii vor putea opta pentru plata in 24 de luni a terminalului, folosind un Samsung Card special. Astfel de masuri sunt menite sa convinga publicul ca e nevoie sa isi schimbe telefonul mai des, pe fondul incetinirii cresterii segmentului smartphone in ultimii ani.

Samsung ar fi lansat un program de upgrade de genul si in Marea Britanie si nu e clar inca daca il va extinde si in alte tari. Abordarea nu e noua, plata in rate fiind disponibila de ceva vreme la retaileri si operatori si acestia din urma oferind periodic posibilitate de a trece la un nou device odata cu reinnoirea abonamentului. Totusi durata de inlocuire de 12 luni e mai scurta in cazul Samsung decat la operatori.




Ceilalti au citit si: