Samsung cere insolventa retailerului Domo, al treilea mare jucator din zona electro IT de la noi

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Vineri 07-Aug-2015 15:05:18 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1272 ori

O veste interesanta vine azi de pe piata electro-IT din Romania, Samsung cerand insolventa retailerului Domo. Acesta este al treilea jucator de pe piata electro-IT din tara noastra, dupa cifra de afaceri.
 

Samsung cere insolventa retailerului Domo, al treilea mare jucator din zona electro IT de la noi
 

Samsung Electronics Romania ar fi cerut la inceputul acestei saptamani insolventa Family Home Concept, fosta Domo Retail, dupa cum arata portalul de judecata portal.just.ro. Deocamdata cele doua parti nu au reactionat public la materialele publicate in presa cu privire la disputa. Domo nu a anuntat oficial rezultatele financiare pe anul 2014, dar in anul anterior stim ca obtinuse o cifra de afaceri de 584 milioane de lei si pierderi de 42.3 milioane de lei.

Astfel, Domo se situeaza pe locul 3 pe piata, dupa Altex si Flanco. Retailerul se afla in proces de restructurare de 4 ani, schimband actionariatul si conducerea de cateva ori si inchizand zeci de magazine. Singurul motiv pentru care imi imaginez ca Samsung ar cere insolventa acestei companii e faptul ca are niste bani de primit de ceva vreme si ei intarzie sa vina.





Ceilalti au citit si: