Samsung ar putea primi exclusivitate pentru procesorul Qualcomm Snapdragon 820 pana in aprilie 2016

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Joi 17-Dec-2015 18:18:07 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 645 ori
Aflam deja din scapari precedente ca distributia de chipseturi pentru Samsung Galaxy S7 va fi in proportie de 50% modele cu Snapdragon 820 si 50% modele cu Exynos 8890. Azi a aparut informatia ca Samsung ar avea exclusivitatea pentru chipsetul S820 pana in aprilie.
 
 Samsung ar putea primi exclusivitate pentru procesorul Qualcomm Snapdragon 820 pâna în aprilie 2016

Ni se pare bizar acest zvon, mai ales ca Xiaomi Mi 5 parea sa fie in pole position pentru utilizarea acestui CPU, dar si un model LeTV. Totusi, seful Xiaomi infirmase recent sosirea rapida a lui Mi 5 si nu parea sigur de folosirea procesorului anterior mentionat. Revenind la Samsung, surse din China au postat pe Weibo faptul ca sud coreenii au exclusivitate asupra lui Snapdragon 820 pana in luna aprilie a lui 2016.

Asta inseamna ca Galaxy S7 va fi primul smartphone cu acest procesor la bord si ca va sosi pana in luna aprilie in magazine. Un debut la MWC e foarte posibil, plus o lansare in martie 2016 cel tarziu. Nu ne surprinde sa auzim aceste informatii, mai ales ca Samsung produce Snapdragon 820 la fabricile sale folosind procesul de 14 nm FinFET.

Creatorul seriei Galaxy S a avut si permisiunea de a face teste extinse pe acest chipset pentru a se asigura ca nu exista probleme cu temperatura. Exclusivitatea celor de la Samsung ar putea totusi intarzia alte smartphone-uri mult asteptate...
Ceilalti au citit si: