Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu Tizen OS pe piața din India chiar in luna noiembrie

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Vineri 19-Sep-2014 18:42:51 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 103 ori
Deși cei de la Samsung aveau planuri mari cu modelul intitulat “Z” ce a fost anunțat in luna iunie, acesta nu a mai ajuns a fi lansat comercial din cauza unor probleme intalnite cu suportul oferit de catre operatori și parteneri. Cu toate acestea, se pare ca Samsung nu a renunțat complet la acest OS, astazi noi informații cu privire la un smartphone Tizen facandu-și apariția pe web.
 
Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu Tizen OS pe piața din India chiar în luna noiembrie

Aflam ca un nou terminal Tizen OS urmeaza sa debuteze oficial pe piața din India in luna noiembrie a acestui an, detalii despre aceasta informație fiind dezvaluite in cadrul lansarii serviciului Club Samsung 2.0, conferința unde Tarun Malik, director Media Solution Center Samsung a confirmat planurile Samsung de lansare a unui smartphone Tizen OS.

Totuși, se pare ca smartphone-ul in cauza nu va fi Samsung Z, ci unul cu un preț mai scazut, astfel fiind vorba și de dotari ceva mai slabe. De asemenea, s-ar putea ca odata lansate pe piața din India, terminalele Tizen OS sa concureze direct cu cele care ruleaza in aceste momente platforma Android One.




Ceilalti au citit si: