Publicat: Luni 07-Mai-2012 21:28:21 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 617 ori
Iata ca avem si primul operator din Romania care anunta un pret pentru Samsung Galaxy S III, dupa anuntul oficial al telefonului saptamana trecuta la Londra. Orange Romania tocmai a anuntat astazi ca va pune in vanzare primul telefon quad core de la Samsung la pretul de 299 de euro cu abonament.
 
Samsung Galaxy S III pret la Orange

De azi clientii Orange pot comanda telefonul Samsung Galaxy S III exclusiv din magazinul online Orange, iar pe 30 mai smartphone-ul va fi disponibil in toate magazinele Orange. Oferta cu pret de 299 de euro e valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15 pe 2 ani. Va reamintesc ca e vorba aici despre cel mai asteptat telefon al primei jumatati a anului, un smartphone care il urmeaza pe Galaxy S II, pe care voi, cititorii Mobilissimo.ro l-ati votat drept Telefonul Anului 2011. Se discuta despre preț pe forum.

In ce il priveste pe Samsung Galaxy S III, el masoara 8.6 mm in grosime si vine cu un display Super AMOLED de 4.8 inch, cu rezolutie 720p si protectie Gorilla Glass 2. Acest telefon quad core va fi disponibil la Orange Romania in versiuni de 16, 32 sau 64 GB, fie pe alb sau albastru, culorile in care s-a lansat acest model. Telefonul pune la dispozitie si o camera de 8 megapixeli cu captura ultrarapida, Android 4.0.4 drept OS si un procesor quad core Exynos de 1.4 GHz care deja domina benchmark-urile.

Cum suna aceasta oferta? Tentant, pretul prea mare? Care ar fi pretul ideal pentru Galaxy S III la abonament?




Ceilalti au citit si: