Samsung Galaxy S7 trece prin mainile iFixit; reparația se dovedește foarte dificila mai ales in cazul ecranului

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Miercuri 09-Mar-2016 20:55:47 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 896 ori
Ca de fiecare data, odata cu apariția unui nou smartphone pe piața și cei de la iFixit se pun pe treaba, echipa ce ne dezvaluie cat de greu sau ușor este procesul de reparație al unui smartphone. Cea mai recenta victima a acestora, este nimeni altul decat Samsung Galaxy S7 - telefon rezistent la apa.
 
Samsung Galaxy S7 trece prin mâinile iFixit; reparația se dovedește foarte dificila mai ales în cazul ecranului

Tocmai datorita acestei dotari, se pare ca reparația terminalului se dovedește a fi foarte dificila, mai ales atunci cand vine vorba de inlocuirea ecranului. Din start se remarca faptul ca inlocuirea sticlei de pe panoul frontal este aproape imposibila fara a cauza distrugerea display-ului aflat sub aceasta.
 
Samsung Galaxy S7 trece prin mâinile iFixit; reparația se dovedește foarte dificila mai ales în cazul ecranului

De asemenea, in cazul in care portul USB se defecteaza, display-ul va trebui indepartat și totodata distrus in urma procesului. Nici sticla spate nu pare a fi mai rezistenta, aceasta urmand a fi sparta odata cu posibila inlocuire a bateriei la un moment dat sau altul, lucru ce se intampla datorita adezivului folosit aici de Samsung.

Per total, Samsung Galaxy S7 obține doar 3 puncte din 10, din partea celor de la iFixit, dovedindu-se a fi un smartphone foarte dificil de reparat (unde 10 reprezinta punctajul acordat telefoanelor ce se repara foarte ușor).




Ceilalti au citit si: