Samsung Galaxy S7 pozeaza in fata camerei, cu un spate glossy si negru; Aflam noi detalii importante din Vietnam

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Luni 08-Feb-2016 18:23:45 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1540 ori
Am vazut pana acum zeci de scapari ale lui Samsung Galaxy S7, dar nici una atat de clara precum cea de azi. Direct din Vietnam vine fotografia hands on de mai jos, care dezvaluie intr-un mod cat se poate de clar designul noului flagship.
 
Samsung Galaxy S7

Terminalul va fi anuntat peste 2 saptamani si intre timp la o analiza atenta a fotografiei hands on observam ca acum protuberanta camerei a disparut. Modulul este plat si are aceeasi culoare neagra ca si restul spatelui. Muchiile sunt curbate, asa cum se specula in ultimele saptamani, iar sursa afirma ca la interior se afla o rama din magneziu si nu aluminiu.

Tot leaksterul din Vietnam tine sa mentioneze ca varianta cu chipset Exynos e cu 15% mai puternica decat cea Snapdragon, atat la capitolul CPU, cat si GPU. Totusi, ambele variante de smartphone vor avea un amplificator audio DAC de inalta calitate: ESS Sabre 9018, cel de pe LG V10. Viata bateriei ar fi similara cu a seriei Note de anul trecut, iar bateria se incarca pana la 80% in doar 30 de minute, iar pana la 100% ajunge in 100 de minute.

Terminalul e rezistent la apa, are camera de 12 megapixeli BRITECELL cu deschidere F/1.7 asa cum se tot zvoneste, iar pretul sau ar fi de 740 de dolari. Versiunea S7 Edge va costa 890 de dolari si handseturile ar sosi pe 3 martie, cel putin in Vietnam. Totul suna foarte plauzibil, iar telefonul arata elegant pe negru. Totusi, desi stim ca spatele e fabricat din plastic cumva ceea ce vedem aici pare mai mult plastic sau material ceramic.




Ceilalti au citit si: