Samsung Galaxy S7 manevrat in fata camerei, intr-un clip hands-on, insotit de noi fotografii (Video)

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Miercuri 17-Feb-2016 17:44:23 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 2577 ori
Atunci cand am vazut ca Galaxy S7 si S7 Edge erau puse in vanzare in Dubai, am afirmat ca e doar o chestiune de timp pana le cumpara cineva si face un video hands on cu ele. Exact asa s-a si intamplat, iar mai jos vedem primul clip hands on cu Galaxy S7, care dureaza doar cateva secunde.
 
Samsung Galaxy S7 manevrat în fata camerei, într-un clip hands-on, însotit de noi fotografii (Video)

Pe langa clip au aparut si doua fotografii hands on noi, de la aceeasi sursa. Ea afirma ca handsetul nu are port USB Type-C si vine cu Android 6.0 Marshmallow, o camera de 12 megapixeli si baterie de 2.800 mAh. Slotul microSD este confirmat din nou, ca si ratingul IP68/IP67 pentru rezistenta la apa si praf.
 
Samsung Galaxy S7

Camera mai sus mentionata va avea pixeli mai mari decat de obicei, in stilul camerelor de pe Nexus 6P si Nexus 5X. Remarcam si prezenta sticlei in spate si fata, fiind un mare magnet de amprente, ca si pe Galaxy S6. Se observa si rama metalica si butonul Home fizic trademark pentru Samsung. Sloturile microSD si SIM se vor afla pe un tray comun, accesat cu o cheita metalica.

Observam si mici schimbari la nivel de UI, cu iconuri mai compacte si plate decat inainte. Apogeul scaparilor unui handset e de obicei video-ul hands on, asa ca va fi greu sa ne mai surprinda ceva pana pe 21 februarie, cand debuteaza telefonul.
 




Ceilalti au citit si: