Samsung Galaxy S7 iși dezvaluie panoul frontal intr-o prima fotografie; margini inexistente și buton home dreptunghiular

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Sâmbata 02-Ian-2016 19:03:20 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 2448 ori

Iata ca anul 2016 incepe cu știri foarte interesante legate de flagship-ul Samsung Galaxy S7 ce se va lansa spre sfarșitul lunii februarie. Astazi avem ocazia sa aruncam o privire asupra unor imagini ce scot la iveala panoul frontal de pe noul terminal high-end pregatit de catre compania sud-coreeana.
 


 

Daca luam aceste materiale drept veridice, atunci Samsung Galaxy S7 ar urma sa vina cu un buton home ceva mai diferit, unul dreptunghiular sub care se va ascunde bineințeles și un scanner de amprente. In schimb, privind imaginea comparativa de mai jos in care au fost adunate scaparile din ultimul timp, observam faptul ca senzorii sunt acum plasați in partea din dreapta.
 


 

De asemenea, nu putem trece cu vedere nici faptul ca acest panou este unul de tip edge-to-edge, detaliu ce ar aduce cu siguranța un plus la capitolul design in cazul versiunii standard Galaxy S7. Pe partea de dotari hardware, noul telefon ne-ar putea oferi un display QHD de 5.2 inch și 4 GB memorie RAM.

Alte dotari sunt reprezentate de catre camera foto de 20 megapixeli, de procesorul Exynos 8890 și de variantele cu 32 sau 64 GB de stocare.





Ceilalti au citit si: