Samsung Galaxy S7 Preview: primele impresii despre noul flagship implica un confort sporit, sticla mai curbata (Video)

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Vineri 26-Feb-2016 21:13:19 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1695 ori
Dupa experienta hands on realizata de colegul Claudiu la MWC 2016, am avut ocazia sa pun si eu mana pe Samsung Galaxy S7, prezent deja in magazinele Media Galaxy. Am fost in cel din Baneasa pentru a testa acest flagship si va ofer un preview al sau mai jos.
 
Samsung Galaxy S7

Disponibil la un pret intre 3200 si 3300 de lei la Media Galaxy, terminalul are o diagonala de 5.1 inch si ecran Quad HD Super AMOLED. Chiar daca a crescut grosimea terminalului fața de predecesor, la fel si greutatea sa, acestea nu il fac deloc incomod. Din contra, fata de predecesorul alunecos, S7 sta mai bine in mana, posibil din cauza unei rame metalice putin mai late (din profil).
 
Samsung Galaxy S7

De aceasta data avem de-a face cu un spate din sticla curbat si cu un corp rezistent la apa si praf. Spatele ramane magnet de amprente, iar ecranul pare cel putin la fel de luminos ca al predecesorilor. In spate avem o camera de 12 MP si am aflat cu aceasta ocazie ca Dual Pixel inseamna doua diode pentru fiecare pixel, iar in interfata camerei am descoperit noua optiune Hyperlapse.
 
Mostra foto Samsung Galaxy S7

Ea permite realizarea unui Time Lapse cinematic, din mers sub forma de clip video, cu viteza reglabila. Aceeasi camera ofera acum in modul Pro shutter speed superior de la 1/24.000 secunde la 10 secunde si o deschidere F/1.7 excelenta. Am realizat si cateva fotografii, care arata bine in special la capitolul iluminare și nici selfie-ul nu a fost rau, cu camera de 5 MP.  Pe partea de software avem aplicatii Microsoft preinstalate, precum Skype, OneDrive sau cele Office
 
Samsung Galaxy S7

In zona frontala avem un ecran cu panou 3D, o noutate fata de predecesor si acum si acest display are muchiile usor curbate. O alta noutate e includerea slotului microSD si faptul ca nu mai avem un player muzical dedicat Samsung preinstalat, ci ne bazam pe Google Play Music. Putem alege si sa renuntam la app launcher si sa avem toate aplicatiile pe homescreenuri, iar functia Always On ne afiseaza calendarul, ora sau notificari fara a ilumina excesiv ecranul.
 
Samsung Galaxy S7
 
Fluiditatatea interfaței e garantata de dotarile high end, care au inclus in cazul variantei testate de mine 4 GB RAM si procesor Exynos 8890. Interfata TouchWiz nu s-a schimbat fundamental, iar perfomanța e excelenta, cel putin in jocul Badland 1 incercat spre final de preview. Vedeti spre final si functia split screen.

Cam acestea ar fi primele impresii si acum asteptam lansarea oficiala in Romania!
 
Samsung Galaxy S7 Preview:
 




Ceilalti au citit si: