Publicat: Miercuri 24-Feb-2016 13:51:47 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1902 ori
Ştiam de ceva vreme ca Samsung pregateste actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pentru Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, iar azi avem primele dovezi legate de sosirea sa pe plan local. Am primit confirmarea actualizarii de la Cristian Bucsa, cititor Mobilissimo.ro, caruia ii multumim pentru pont.
 
Samsung Galaxy S6 primeste actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, confirmata în România
 
Dupa trecerea la noul software, terminalul lui Cristian ruleaza Android 6.0.1 Marshmallow. La mijlocul acestei luni era confirmata sosirea actualizarii pe primele modele Galaxy S6, dar si pe Galaxy S6 Edge, care primeste noi functii pentru muchiile sale curbate. Marshmallow a fost anuntat in luna mai a anului trecut, sub numele de cod Android M si apoi lansat in luna octombrie cu noile telefoane Nexus.

Actualizarea la aceasta versiune a fost destul de lenta, la 3 luni dupa debutul sau cota fiind de 1.2% dintre device-urile cu Android. Marshmallow se remarca prin functia Doze, care permite economisirea energiei, printr-un mod special de standby cu consum redus si acces limitat al aplicatiilor la retea si CPU. Aduce si Google Now on Tap, iar pe Galaxy S6 primim noi nuante pentru bara status si zone ale meniurilor, plus o functionare mai fluida si optimizare mai buna a sistemului. Pachetul software ocupa 1.3 GB.

Managementul permisiunilor e o alta noutate binevenita. Va invitam pe forum pentru a ne spune daca ati primit si voi cel mai nou Android pe terminalele voastre.

Multumim Cristian Bucsa pentru pont!




Ceilalti au citit si: