Samsung Galaxy S6 Edge+ are 2 saptamani sa ma convinga sa renunț la iPhone 6 Plus sau alte opțiuni!

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Vineri 04-Sep-2015 22:22:45 - Autor: Szilárd-Ervin Szőgyényi - Afisat de: 2792 ori
Cei care ma cunosc, urmaresc activitatea mea pe site, Forum și contul personal de Facebook, probabil cunosc și faptul ca in afara de telefoane sunt pasionat de fotografie, iar din cand in cand, reușesc și cate un cadru mai de excepție :). In ultimul an, iPhone 6 Plus-ul din dotare a fost preferat de mine in detrimentul lui OnePlus One (deși l-am plasat pe prima poziție in top-ul personal de la final de an), tocmai pentru ca reușea sa performeze mai bine pe partea foto.
 
Samsung Galaxy Edge+ are 2 saptamâni sa ma convinga sa renunț la iPhone 6 Plus!
 

Cunosc deja performanțele lui Samsung Galaxy S6 Edge+, ba chiar colegul meu Alex a și finalizat deja recenzia acestuia (o puteți viziona pe canalul nostru YouTube), astfel ca știu ca este un smartphone de excepție, tocmai de aceea ma bucura faptul ca-l voi putea testa mai profund in ceea ce privește camera (și nu numai), iar toate acestea prin intermediul programului Orange Smartphone Tester al celor de la Orange Romania. Evident, pe durata celor doua saptamani cat voi avea ocazia sa-l aprofundez, va voi relata in cadrul unor articole mai speciale, fara foarte multe date tehnice, dar cu mult mai multe opinii personale despre experiența de utilizare, ce va cuprinde absolut toate aspectele pozitive și negative pe care le voi intalni!

In baza articolelor "opinie" din zilele ce vor urma, va veți putea alcatui o parere clara despre acest telefon, chiar inainte de a va gandi la o achiziție! Voi raspune ca de obicei la toate intrebarile și voi testa pe acest telefon orice imi solicitați, iar rezultatele le voi posta in secțiunea comentarii, pe Forum, eventual in alte articole dedicate. Samsung Galaxy S6 Edge+ ar putea fi urmatorul meu telefon dupa iPhone 6 Plus, evident doar in cazul in care va reuși sa convinga! Stați pe aproape! :)




Ceilalti au citit si: