Publicat: Miercuri 05-Mar-2014 14:03:24 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1195 ori
Orange Romania a publicat pe site-ul sau o pagina dedicata lui Samsung Galaxy S5, smartphone-ul anuntat de Samsung in cadrul MWC 2014 saptamana trecuta. Pagina ofera optiunea de precomanda si mentioneaza si un pret de 299 de euro cu abonament Pantera 44.
 
Samsung Galaxy S5 primeste un pret la Orange România; Disponibil la precomanda acum!

Livrarea estimata a acestui produs este in jurul datei de 11 aprilie, cea anuntata de Samsung in ultima saptamana. In plus, cei care fac precomanda acestui terminal pe site-ul Orange vor primi cadou si o husa S-View neagra. Va reamintesc ca Galaxy S5 aduce un ecran de 5.1 inch Full HD, un senzor pentru puls in partea din spate, sub camera si un scanner de amprente in partea frontala.

Noul Galaxy S vine cu o camera de 16 megapixeli cu captura video 4K, Android 4.4.2 KitKat si functia download booster, care ii permite sa foloseasca simultan si 4G si WiFi pentru o super viteza de download. Acest model este rezistent la apa si vine cu noul port rapid microUSB 3.0 de pe Galaxy Note 3. Ca procesor avem un Snapdragon 801 quad core, insotit de 2 GB RAM si 16 GB memorie interna.




Ceilalti au citit si: