Samsung Galaxy Note II, Note 10.1 si o noua versiune de Galaxy S III ajung la Vodafone Romania

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Vineri 12-Oct-2012 19:22:49 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 836 ori
Vodafone Romania a anuntat astazi includerea in oferta sa in premiera pentru operatorii telecom locali a lui Samsung Galaxy Note II, care va fi disponibil din data de 13 octombrie. Terminalul va sosi cu pretul de 199 de euro, cu abonament Mega 25 si 1.5 GB Internet pe mobil. Hai sa vedem si ce alte modele Samsung va mai aduce Vodafone.
 
Galaxy S III maro

Tot in exclusivitate utilizatorii Vodafone Romania pot achizitiona noul Samsung Galaxy S III Brown, incepand de la 169 de euro, cu abonment Mega 25 si 1.5 GB Internet pe mobil. In cadrul ofertei Vodafone Samsung se afla si Galaxy Note 10.1, disponibil chiar de astazi la un pret ce porneste de 349 de euro, cu abonament Internet Nelimitat Profesional, pe o perioada de 2 ani. Galaxy Note II aduce clientilor Vodafone un ecran Super AMOLED HD de 5.5 inch, procesor quad core si 2 GB RAM, dar mai multe despre el aflati din recenzia noastra uriasa de aici. 

Şi Galaxy Note 10.1 a avut parte de o recenzie detaliata aici si vorbim de o tableta de 10.1 inch, cu CPU quad core, stylus S Pen si 2 GB RAM. Samsung Galaxy S III este arhicunoscut, fiind un smartphone cu ecran Super AMOLED HD de 4.8 inch, procesor quad core de 1.4 GHz si o camera de 8 megapixeli. Dintre aceste modele cel mai atractiv este Galaxy Note II, mai ales ca vine cu Jelly Bean preinstalat.




Ceilalti au citit si: