Samsung Galaxy Note 4 apare deghizat in fața camerei video cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Sâmbata 30-Aug-2014 12:50:08 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1200 ori
Din cate ați remarcat, in ultimele saptamani in lumea tech au exista doua terminale despre care s-a tot vorbit, și anume iPhone 6, respectiv Samsung Galaxy Note 4, device-uri ce au captat destul de mult atenția publicului. In timp ce primul dintre acestea este un terminal de 4.7-inch, in cazul lui Note 4 vorbim despre o diagonala de 5.7 inch ce il incadreaza astfel in categoria phablet-urilor.
 
Samsung Galaxy Note 4 apare deghizat în fața camerei video cu doar câteva zile înainte de lansarea oficiala

Acesta din urma este subiectul nostru de astazi, terminal ce și-a facut apariția deghizat intr-o carcasa patrațoasa in fața camerei video, metoda utilizata pentru ascunderea design-ului sau final. Cel mai probabil, device-ul din materialul de mai jos a sosit pentru un review anticipat inaintea lansarii pe piața, iar in ziua de 3 septembrie, recenzia cu pricina urmeaza a fi publicata, lucru practicat de catre companii in ultimul timp.
 
Samsung Galaxy Note 4 screenshot

Spre deosebire de actuala generație Note, modelul Note 4 va beneficia de un display Quad HD de 5.7 inch, un procesor octa-core Exynos / quad-core Snapdragon 805, un scanner pentru amprente și un senzor pentru masurarea pulsului. De asemenea, Note 4 va integra acum și o margine metalica, element pe care l-am putut remarca pe modelul Galaxy Alpha.
 




Ceilalti au citit si: