Samsung Galaxy Nexus lansat in premiera in Romania de catre Vodafone in doar cateva saptamani!

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Joi 20-Oct-2011 14:52:58 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 687 ori
La doar o zi dupa ce Samsung Galaxy Nexus, primul telefon Android 4.0 a fost anuntat oficial, Vodafone Romania vine si confirma faptul ca va lansa acest terminal in perioada urmatoare. Astfel, aflam de la operator ca in urmatoarele saptamani vom vedea pe piata romaneasca primul telefon cu Android Ice Cream Sandwich la bord.
 
Samsung Galaxy Nexus lansat în premiera în România de catre Vodafone, în doar câteva saptamani!

 
Terminalul vine cu o rezolutie a ecranului 720p si a fost prezentat oficial ieri in Hong Kong, in cadrul unui eveniment oficial Samsung + Google. Va fi o perioada de competitie incinsa la acest final de an, cu Nokia N9, Samsung Galaxy S II, iPhone 4S si Samsung Galaxy Nexus infruntandu-se pentru a cuceri publicul. Asteptam si un nou venit de la HTC intre timp, iar nici Motorola nu sta degeaba, avand in portofoliu "ascutitul" RAZR...

Ce aduce in plus Galaxy Nexus? Ei bine, el va fi primul telefon cu ecran HD Super AMOLED din Romania, cu rezolutie 720p, plus un procesor dual core de 1.2 GHz, o camera de 5 megapixeli, Android 4.0, carcasa ultrasubtire si curbata plus integrare Google+ (datorita OS-ului). Oare ce pret va aplica Vodafone pentru acest model, avand in vedere ca zvonurile au mentionat si sume in jur de 600 de euro pentru device la liber.

Comunicatul de presa:

Vodafone aduce, in premiera in Romania, noul Samsung Galaxy Nexus, primul telefon cu Android 4.0
Galaxy Nexus este primul telefon din lume ce functioneaza pe platforma Android 4.0 (Ice Cream Sadwich) Noul smartphone este primul terminal cu o rezolutie a ecranului de 720p Telefonul va fi disponibil, in urmatoarele saptamani, in premiera pentru utilizatorii Vodafone Romania  
Bucuresti, 12 octombrie 2011– Vodafone va lansa, in urmatoarele saptamani, in premiera in Romania, noul Samsung Galaxy Nexus, primul telefon din lume ce functioneaza cu cea mai recenta versiune a platformei Android™ pentru telefoane, cunoscuta sub numele Ice Cream Sandwich (Android 4.0).

„Cu noul Samsung Galaxy Nexus, utilizatorii Vodafone vor fi in permanenta conectati la informatii si se vor bucura de experienta superioara oferita de cea mai noua versiune a sistemului de operare Android. Utilizatorii cu nevoi extinse de comunicare vor beneficia, in scurt timp, de un smartphone de ultima generatie, pus in valoare de avantajele retelei Vodafone: cea mai mare acoperire broadband, pentru 90% din populatia tarii, precum si cele mai bune performante de date mobile”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania

Samsung Galaxy Nexus imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google™ si cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatoriiacestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,65” HD Super AMOLED, cu o rezolutie de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor dual-core de 1.2GHz.

Noua versiune a sistemului de operare, Ice Cream Sandwich, aduce o noua dimensiune platformei Android. Telefonul beneficiaza de o interfata actualizata, multi-tasking imbunatatit, un nou sistem de notificari, hotspot Wi-Fi si capacitati NFC. In premiera pentru sistemul de operare Android, navigatia tactila, controlata prin software, inlocuieste tastele fizice.





Ceilalti au citit si: