SENSE 6 pentru HTC M8 va introduce un nou design și alte imbunatațiri referitoare la noua versiune - conform primelor imagini

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 11-Feb-2014 16:32:58 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 357 ori
HTC M8 este baza de la care pornim cu acest articol! Smartphone-ul mult anticipat, supranumit HTC One 2 și care se spune ca va avea o data de lansare anul acesta și inca foarte curand. In ce privește modul cum zvonurile circula, ne trezesc o senzație de deja vu, inclusiv in ce privește partea de interfața, referitoare la modelul actual HTC One.
 
SENSE 6 pentru HTC M8 va introduce un nou design și alte îmbunatațiri referitoare la noua versiune - conform primelor imagini

Interfața HTC se gasea nu de mult criticata pentru faptul ca ingreuneaza foarte mult utilizarea smartphone-urilor, in special in ce privește consumul de resurse hardware și aplicațiile preinstalate, fara posibilitatea de a fi inlaturate, chiar daca din punct de vedere al aspectului inovația era la ordinea zilei. Pe masura ce terminalele producatorului au evoluat, astfel a evoluat și software-ul in sens pozitiv, pentru ca interfața SENSE ajunsa la versiunea 5 și introdusa cu terminalul HTC One sa fie considerata una dintre, daca nu cea mai atractiva in cadrul tuturor smartphone-urilor Android. Iar odata cu aceasta, HTC a introdus și BlinkFeed, un agregator de știri mai special, al carui model i-a atras și pe cei de la Google cu al lor Xperience Launcher.

Revenind la cele mai recente informatii privind HTC M8, aflam ca smartphone-ul mult așteptat poate fi anunțat in luna martie a anului curent și va fi oferit unor operatori de vaza, cum ar fi Verizon, AT&T și T-Mobile. @evleaks pretinde inclusiv o suma de specificații pentru acesta, inclusiv un ecran 1080p de 5-inch, 2 GB memorie RAM și SENSE 6. In ce privește ultima, anume varianta interfeței, aceasta va oferi, printre altele și o varianta imbunatațita a agregatorului de știri BlinkFeed. Iar, spre norocul nostru, avem și o prima imagine pentru a va face o idee despre ce este vorba. HTC M8 este in continuare așteptat cu nerabdare și va vom ține la curent cu toate știrile importante legate de acesta.




Ceilalti au citit si: