SBK 15 Review (Huawei P8 Lite): probabil cel mai complex simulator de curse pe 2 roti de pe mobil, dar nu chiar un joc perfect (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 27-Noi-2015 20:11:58 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 628 ori
Atunci cand am testat telefonul Huawei P8 Lite, am pus la treaba si jocul SBK 15 Official Mobile Game, disponibil gratuit in Play Store. El se doreste a fi un simulator oficial de curse cu motociclete, asociat lui Moto GP.
 
SBK 15

Produs de Digital Tales, titlul pune ceva probleme la capitolul control, indiferent de optiunile incercate, de la tilt si touch la slidere virtuale. Grafica arata foarte bine si avem chiar si curse speciale drept bonus cu ocazia lansarii lui Mission Impossible Rogue Nation cu ceva vreme in urma. Titlul include campioni reali ai motociclismului, ca Tom Sykes sau Sylvain Guintoli, iar echipele sunt si ele luate din Moto GP cel real: Aprilia, Kawasaki, Honda, Ducatti, Suzuki sau BMW. Exista 13 runde ale campionatelor mondiale de Superbike, 24 de piloti si 14 echipe in total.
 
SBK 15

Modurile de joc sunt Championship, Quick Race si Time Attack, dar exista si altele, inclusiv cel bonus din Mission Impossible. Fizica jocului e buna, cel putin cand motocicleta e independenta. Atunci cand 2 bolizi se ciocnesc, ei se comporta ca doua caramizi din pacate. Exista 9 configuratii de control, bazate pe giroscop sau butoane si slidere si tin sa subliniez ca nici una nu aduce un control comod, din pacate.

Puteti seta numarul de tururi de pista si dificultatea, iar grafica 3D arata destul de bine aici. In cazul in care va surprinde ca nu am progresat in acest titlu, aflati ca nu sunt chiar campion la SBK15 si nici la vreun alt joc cu motoare. Pur si simplu nu ma pricep la sporturile cu 2 roti. Se vede totusi ca s-a muncit mult la acest titlu, avand in vedere cantitatea mare de continuturi originale oferite. Ii acordam nota de 8.3 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, de aici pentru iOS, sau de aici pentru Windows Phone.
 
Prețul actualizat al telefonului Huawei P8 Lite, iș puteți afla de mai jos:
eMAG.ro QuickMobile.ro Orange.ro Compari.ro
 
Review SBK 15, prezentat pe Huawei P8 Lite
 




Ceilalti au citit si: