Romtelecom și Cosmote colaborează cu Ericsson pentru un contract de servicii de suport

Stiri Telefoane Cosmote

Publicat: Marti 01-Iul-2014 12:34:20 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 482 ori
Ast??zi, Romtelecom ??i Cosmote Romania anun???? parteneriatul incheiat cu Ericsson pentru un contract de servicii de suport integrat in zona de operare ??i Intre??inere Re??ea. Astfel, departamentele de Intre??inere Re??ea Pasiv??, respectiv Monitorizare ??i Operare Re??ea Fix?? ??i Mobil?? vor fi transferate la Ericsson Romania.
 

Aceast?? opera??iune reprezint?? un pas din procesul de consolidare pe termen lung a afacerii desf????urate de c??tre Romtelecom ??i Cosmote ce va veni atat in beneficiul clien??ilor, cat ??i a ac??ionarilor, respectiv angaja??ilor lor. Afl??m c?? Ericsson a fost ales in urma unei licita??ii la care au participat numero??i juc??tori de pe pia??a local?? ??i interna??ional??.

Contractul incheiat cu Ericsson va avea o durat?? de 7 ani, contract ce stipuleaz?? faptul c?? Ericsson va prelua responsabilitatea pentru operarea ??i intre??inerea re??elelor cu ??i f??r?? fir, transmisie, domenii core ??i IP, precum ??i operarea re??elelor pentru sistemele de suport opera??iuni ale Romtelecom ??i Cosmote Romania.




Ceilalti au citit si: