Romania e prima tara in care e disponibil stickul Orange TV; Alternativa la Chromecast cu conectare TV via telefon/tableta

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Luni 22-Iun-2015 21:21:19 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1014 ori
Prezentat la MWC 2015, unde am avut ocazia sa il vedem in actiune, stickul Orange TV a debutat oficial in Romania in aceasta saptamana. De altfel Romania e prima tara in care e disponibil acest produs.
 
România e prima tara în care e disponibil stickul Orange TV; Alternativa la Chromecast cu conectare TV via telefon/tableta

E vorba despre un mini gadget care va aduce filmele, emisiunile si serialele pe televizorul din sufragerie, prin intermediul smartphone-ului sau tabletei. Orange TV e singurul serviciu TV din Romania care implica un astfel de device, el permitand clientilor sa aiba acces la serviciu oricand doresc, chiar si daca se afla in vacanta. Inainte de lansare, serviciul a fost testat de 100 de clienti inca din luna martie, ei apreciind calitatea buna a imaginii.

Ca si in cazul lui Chromecast, veti putea viziona continut pe ecranul televizorului, in vreme ce folositi telefonul si pentru altceva. Folosind Orange TV Go clientii pot urmari pana la 75 de canale TV, dintre care 20 in format HD si peste 500 de filme. Stickul se conecteaza la TV via HDMI si necesita si o conexiune WiFi securizata. Clientii care au abonament de mobil Orange sau abonament TV Local HD sau Local HD+ pot achizitiona stickul Orange TV la pret de 40 de euro.

Pana la 31 august e in vigoare si o oferta ce aduce gratuit pe 3 luni optiunea World HD Go, cu peste 45 de canale TV romanesti si internationale si peste 500 de filme si seriale.




Ceilalti au citit si: