Rata de disponibilitate a Gorilla Glass trece pragul de 1 miliarde de dispozitive din intreaga lume

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Joi 25-Oct-2012 18:47:26 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 331 ori
Poate cea mai mare problema cu dispozitivele mobile din ziua de azi este cat de ușor pot fi vatamate, cauza a utilizarii normale, cu problemele din viața de zi cu zi. Producatorii se lauda adesea cu rezistența dispozitivelor pe care le lanseaza pe piața, aspect care de multe ori se dovedește a fi supraevaluat. Din fericire, sunt implementate din ce in ce mai des, chiar și pe dispozitivele mid-end, soluții de protecție pentru cea mai importanta componenta a smartphone-ului - touchscreen-ul.
 
Rata de disponibilitate a Gorilla Glass trece pragul de 1 miliarde de dispozitive din întreaga lume

Corning sunt producatorii celebrei sticle, ultra rezistenta, ce protejaza ecranul multor dispozitive prezente pe piața in ziua de azi. Gorilla Glass s-a dovedit a fi un produs foarte cautat și ales de mulți producatori de dispozitive mobile, pentru terminalele lor high și mid-end. De curand Corning a lansat a doua generație Gorilla Glass, mai subțire și mai rezistenta. Gorilla Glass 2 protejaza unele terminale high-end, cum ar fi Galaxy S III.

Cu aproape 700 de milioane de dolari, rezultat al vanzarilor și 363 de milioane de dolari profit numai pe Q3 al anului acesta, Corning se poate bucura de un success major. Vanzarile sunt in creștere și se estimeaza ca in prezente, mai mult de 1 miliard de dispozitive folosesc Gorilla Glass pentru protecția suprafeței frontale. Corning a anuțat de asemenea, urmatorul produs numit Willow Glass - sticla ultra rezistenta și foarte flexibila - ce va fi lansat in viitorul apropiat.
 




Ceilalti au citit si: