Quad HD va deveni standardul pentru ecranele de smartphone in 2015, 4K va sosi si el in curand pe telefoane

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Luni 12-Ian-2015 16:41:24 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 530 ori

Daca la inceput de 2014 Quad HD era o rezolutie rezervata cumva viitorului telefoanelor mobile, ei bine, ea va deveni standardul pentru flagshipurile anului 2015, se pare. In plus, ni se pregatesc deja si modele 4K.


 

Informatiile vin de la surse din industrie, citate de catre un raport nou Digitimes. In 2014 am vazut firme ca LG, si Oppo oferind modele cu rezolutii Quad HD. Telefoanele au fost bine primite pe piata si unde au existat probleme, pretul a scazut rapid, cum e cazul lui LG G3. Raportul mentionat anterior aduce in discutie si faptul ca spre sfarsitul acestui an sau in a doua jumatate a anului producatorii de telefoane vor lansa modele cu ecrane 4K.

Producatorii vor analiza si performantele si succesul panourilor curbate de la Samsung si LG si le-ar putea adopta, popularizand acest format mai mult. Se vor duce lupte grele si in zona camerei, desi numarul de megapixeli va ramane in medie pe la 20 MP, daca Microsoft nu ne face vreo surpriza cu seria Lumia. Vom vedea totusi imbunatatiri de optica, cu sisteme cu lentila duala sau zoom optic populare in acest an.

Evident, nici camerele selfie nu vor fi uitate si vom vedea tot mai multe camere de frontale de 13 MP. Cum va suna 2015 pana acum?





Ceilalti au citit si: