Publicat: Joi 15-Ian-2009 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 204 ori
Dupa ce am fost destul de socati cu cateva luni in urma, cand am vazut recenzia telefonului Paris P5i, care a fost anulat, dar "imprumutat" totusi de un angajat Sony Ericsson, iata ca un alt membru al companiei fura handseturi nelansate inca. De data aceasta este vorba de prototipuri secrete, iar hotul a fost prins in cele din urma ieri.


Valoarea modelelor furate se ridica la 750.000 de coroane, iar infractiunea a avut loc, conform politiei, in noaptea de luni spre marti. Din pacate nu au fost dezvaluite numele modelelor "scapate" fraudulos din fabrica/centrul de cercetare Sony Ericsson, iar infractorul nu a reusit nici macar sa faca vreo poza, care ar fi constituit cu siguranta stirea lunii.

Ne intrebam daca tehnologiile secrete ale celor de la Sony Ericsson au fost vandute concurentei cu aceasta ocazie, de vreme ce spionajul industrial este destul de frecvent, in randul marilor companii. Oare printre prototipurile furate se numara si mult-asteptatele telefoane cu camera de 15 sau 20 de megapixeli, care se afla acum in dezvoltare?

Poate vom avea totusi noroc si infractorul va profita de prima sursa de Internet pe care o gaseste, publicand niste poze senzationale... Nu ca asta nu i-ar aduce cativa ani in plus de inchisoare...

Sursa: Justamp.blogspot.com

[


Ceilalti au citit si: