Profilul User Agent al lui LG G5 dezvaluie numele de cod LG-H830; O posibila data de lansare este 21 februarie

Stiri Telefoane LG

Publicat: Luni 18-Ian-2016 15:10:53 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 424 ori
In vreme ce Galaxy S7 a avut parte de numeroase scapari si incepem sa avem si o idee cu privire la iPhone 7, LG G5 ramane destul de misterios. Terminalul a primit astazi totusi un leak, ce ii dezvaluie numele de cod.
 
Profilul User Agent al lui LG G5 dezvaluie numele de cod LG-H830; O posibila data de lansare este 21 februarie

Se pare ca viitorul flagship va avea numele de cod LG-H830, conform unui profil User Agent. Avand in vedere ca LG G4 era cunoscut ca LG-H810, o astfel de denumire ar avea sens. Acelasi User Agent dezvaluie si faptul ca handsetul va sosi cu Android 6.0 Marshmallow la bord, ceea ce nu surprinde. Ultimele speculatii vorbeau despre un ecran Quad HD de 5.5 inch pe acest device, plus un display secundar deasupra, in stilul lui LG V10.

Se discuta si despre includerea unui chipset Snapdragon 820, 3 GB RAM, 32 GB stocare si a doua camere in spate. Una dintre ele va avea rezolutie de 16 MP, iar cealalta va avea un rol secundar, permitand realizarea de fotografii wide angle la 135 de grade. Focalizarea laser si un blitz dual LED vor sosi la pachet. LG ar fi decis sa includa si un scanner de amprente in spate, ceea ce ne face sa ne intrebam unde vor amplasa butoanele fizice de sub camera.

O baterie de 2800 mAh si o camera frontala de 8 MP completeaza peisajul. LG a trimis presei invitatii la un eveniment programat pentru 21 februarie, data la care ar putea debuta LG G5.




Ceilalti au citit si: