Publicat: Marti 17-Mar-2009 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 287 ori
Celebrul telefon cu camera al celor de la Sony Ericsson, C905 sufera de o serie de grave defectiuni, care au determinat posesorii sai sa returneze handsetul si se poate chiar ajunge la scoaterea sa de pe piata, daca problemele continua.

Sony Ericsson C905 are probleme grave

Cele mai mari probleme ale lui C905 sunt "inghetarea" softului si proasta functionare a difuzoarelor incorporate. Acest cameraphone de 8 megapixeli a atins in unele regiuni un nivel de returnare de 30%, lucru grav pentru Sony Ericsson, companie ce avea deja probleme si pierderi financiare. Directorul de management al SE, pe regiunea Marea Britanie si Irlanda, Nathan Vautier a declarat ca defectiunile afecteaza doar unitatile vandute la inceputul lui 2008.

De asemenea, Vautier a afirmat ca Sony Ericsson lucreaza la remedierea problemelor terminalului, in special a celor ce implica difuzoarele. Astfel de retrageri in masa de produse au avut loc si in cazul telefoanelor K850i, W910i si C902, de asemenea din cauza blocarii terminalelor.

Numerosi operatori au solicitat daune de la Sony Ericsson, din aceasta cauza, asta in vreme ce producatorul spera sa isi spele pacatele remediind defectiunile si lansand handseturi de top ca W995 si Idou.


Via: [Mobiletoday.co.uk]

[


Ceilalti au citit si: