Proaspatul flagship LG G3 inregistreaza vanzari de 3 ori mai mari decat Galaxy S5 pe piața din Coreea

Stiri Telefoane LG

Publicat: Marti 03-Iun-2014 21:49:51 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1154 ori
Iata ca cifrele vorbesc și de aceasta data in batalia celor mai tari flagship-uri lansate pe piața in acest an. Dupa cum era de așteptat, unul dintre principalii rivali a lui LG G3 vine din țara natala Coreea, și anume Samsung Galaxy S5. Potrivit presei din Coreea se pare ca LG G3 inregistreaza in acest moment vanzari de 3 ori mai mari fața de flagship-ul companiei Samsung.
 
Proaspatul flagship LG G3 înregistreaza vânzari de 3 ori mai mari decât Galaxy S5 pe piața din Coreea

Presa coreeana susține faptul ca zilnic se pun in vanzare intre 25 – 30.000 de unitați LG G3, cifra ce este de doua ori mai mare fața de vanzarile inregistrate de flagship-ul anterior LG G2. Aceste cifre pot fi comparate astfel cu vanzarile realizate de catre Galaxy S5, terminal care in primele zile de la lansare s-a vandut intre 7 – 8000 de exemplare.

Printre principalele atuuri care il ajuta pe LG G3 in aceasta batalie a terminalelor flagship se numara in principal display-ul Quad HD de 5.5 inch care a fost introdus intr-o carcasa foarte compacta, apropiata din punct de vedere al dimensiunilor cu Galaxy S5, device ce dispune de un display de doar 5.1 inch. Va veți achiziționa noul flagship LG odata ce va ajunge pe piața locala?




Ceilalti au citit si: