Publicat: Luni 22-Apr-2013 23:00:51 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 622 ori
Presupun ca mare parte dintre voi aveți idee la ce se refera stocarea in cloud. Ai spațiu de stocare, dar nu in memoria telefonului ci pe serverele companiei care ofera serviciul. La Orange este simplu. Serverele ce asigura Orange Cloud sunt localizate in Dublin, capitala Irlandei. Prezentarea Orange Cloud a fost facuta de catre Julien Ducarroz / Chief Commercial Office la Orange Romania.
 
Prezentarea Orange Cloud a fost facuta de catre Julien Ducarroz / Chief Commercial Office la Orange România.
 
Orange Cloud nu este gandit pentru segmentul business ci pentru categoria mult mai larga a persoanelor fizice. Poți pastra intr-un singur loc: imagini, videoclipuri, melodii, fișiere, contacte, calendar de intalniri. Toate aceste fișiere sunt ușor de accesat prin aplicațiile dedicate pentru smartphone, tableta sau laptop. 
 
Orange Cloud
 
Cateva elemente cheie ale Orange Cloud:
 
10 GB ca spațiu de stocare oferiți gratuit pentru abonamentele Cangur, Colibri sau Pantera; navigarea in aplicația Orange Cloud, upload-ul și download-ul de fișiere sunt gratuite și nu se taxeaxa din traficul lunar de date; cei care nu au abonamentele Cangur, Colibri sau Pantera pot opta pentru planurile tarifare: 10 GB pentru 1.5 euro pe luna, 50 GB pentru 5 euro pe luna și 15 euro / luna pentru 150 GB; activarea serviciului Orange Cloud se face in magazinele Orange, la numarul 408 sau online din contul Orange; permite share-ul de fișiere direct din aplicație pe Facebook, Twitter, YouTube sau mail; fișierele pot avea maxim 2 GB. 
 
Orange Cloud poate fi utilizat pe tabletele și telefoanele cu iOS și Android. La Android o gasiți deja in Googla Play, iar la iOS urmeaza a debuta in zilele urmatoare pe App Store. 
 
Orange Cloud
 
Stocarea in cloud este viitorul și ma bucur sa vad un serviciu cu un preț bun și ușor de utilizat. Revin cu un review detaliat al aplicației Orange Cloud și al modului de utilizare. 
 
Și un clip video in care Julien Ducarroz prezinta Orange Cloud și beneficiile sale: 
 




Ceilalti au citit si: