Publicat: Miercuri 19-Noi-2008 - Autor: Cornel Tupac - Afisat de: 344 ori
Inca o premiera soseste in peisajul telefoniei mobile autohtone, Orange, LG si trupa Voltaj colaborand in cadrul filmarilor la videoclipul melodiei "Dematurizarea". Acesta va putea fi vizionat pe site-ul www.orange.ro si in portalul mobil Orange World. Ce este unic la acest videoclip este faptul ca el a fost filmat cu telefonul mobil LG KS360, care va fi lansat pe piata romaneasca pe 20 noiembrie.

 Voltaj - Dematurizarea

LG KS360 este un telefon dotat cu tastatura QWERTY, ecran tactil si suport pentru accesarea retelelor sociale. Il veti putea admira maine intr-o recenzie marca Mobilissimo, dar pana atunci trebuie sa aflati ca este un handset destinat tinerilor, cu un display de 2.4 inchi si care poate fi achizitionat din Orange Web Shop la pretul de 79 EUR.

Telefonul are un volum ridicat si o claritate a sunetului deosebita, iar ecranul sau touch va putea fi folosit doar pentru apelare. Videoclipul trupei Voltaj va putea fi urmarit incepand de maine, 20 noiembrie la aceasta adresa : http://www.orange.ro/voltaj, sau pe portalul Orange World, de pe telefonul mobil.

Asteptam cu nerabdare sa vedem si alte handseturi performante din portofoliul Orange pe piata noastra si evident sosind in teste si la Mobilissimo.

Pana apare clip-ul video, descarcati piesa celor de la Voltaj:
  Dematurizarea

[


Ceilalti au citit si: