Primul telefon cu camera de 13 megapixeli menit pentru Europa? Sony Ericsson LT28at isi face aparitia cu un ecran 720p

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Joi 22-Dec-2011 13:02:13 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 221 ori
Se vorbeste tot mai mult despre viitoarea generatie de modele Sony Ericsson Xperia, speculatiile punand accentul pe procesoare dual core si pe ecrane HD. Este si cazul unui nou telefon ajuns pe web din greseala, Sony Ericsson LT28at, un handset 4G LTE cu o camera impresionanta de 13 megapixeli.
 
Primul telefon cu camera de 13 megapixeli menit pentru Europa? Sony Ericsson LT28at îsi face aparitia cu un ecran 720p

In plus, acest device vine cu un Reality Display cu diagonala de 4.55 inch si rezolutie de 1280 x 720 pixeli, iar debutul sau ar putea avea loc prin operatorul american AT&T. Terminalul ar putea fi prezentat oficial la CES 2012, iar imaginea de mai sus sunt sigur ca va este familiara, deoarece a fost prezenta pe web de cateva ori pana acum definind misteriosul telefon Sony Ericsson Nozomi. Ei bine, Nozomi avea nume de cod LT26i, deci acest LT28at este cu totul alt smartphone decat cel numit si Xperia Arc HD.

Pe langa aceste detalii mai avem si cateva fotografii facute cu telefonul, al carui senzor foto va fi in sfarsit un rival pe masura lui Nokia N8, iPhone 4S si Samsung Galaxy S II. CES 2012 va fi un show fantastic, va garantez asta, atat pe partea de dual core, cat si in ce priveste noua generatie de terminale quad core.
 
Sony Ericsson LT28at mostra foto

Sony Ericsson LT28at mostra foto




Ceilalti au citit si: