Primul telefon 3D din Romania intr-un preview Mobilissimo: LG Optimus 3D la Orange Concept Store (Video)

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Miercuri 13-Iul-2011 00:07:40 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 763 ori
Prin bunavointa celor de la Orange am avut astazi ocazia sa testez telefonul LG Optimus 3D, primul cu ecran si camere tridimensionale din tara noastra. Orange va pune in vanzare terminalul la finalul lunii iulie, iar acest model este o cunostiinta mai veche pentru cititorii Mobilissimo.ro, care l-au vazut in actiune inca din februarie, in cadrul Mobile World Congress 2011, unde am participat prin persoana lui Zsolt Tamassy.
 

Analizat in detaliu astazi la Concept Store, Optimus 3D impresioneaza placut inca de la prima atingere, desi nu este chiar cel mai usor smartphone, la 168 de grame. Grosimea sa este totusi de apreciat, nefiind exagerata la 11.9mm. Acest prim telefon cu ecran 3D din Romania foloseste un display stereoscopic de 4.3 inchi, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli. Cu ajutorul acestuia nu veti avea nevoie de ochelari speciali 3D pentru a viziona continuturi tridimensionale.
 
Primul telefon 3D din România într-un preview Mobilissimo: LG Optimus 3D la Orange Concept Store (Video)

LG Optimus 3D este capabil si de captura 3D prin intermediul camerelor duale de 5 megapixeli aflate in partea din spate. Acestea suporta autofocus si integreaza si un blit LED. Captura video 3D se realizeaza la 720p si 30 fps, in vreme ce captura 2D atinge 1080p si 30 fps. Exista un buton virtual care face trecerea intre modul 2D si cel 3D atat la captura, cat si la vizionarea de clipuri video.
 
Optimus 3D - captura 3D

Experienta de gaming a fost foarte placuta pe ecranul terminalului, avand ocazia sa testez atat jocul Let's Golf 2, cat si faimosul shooter NOVA, care arata excelent, rivalizand cu usurinta cu modul in care arata pe Galaxy S II. Sub carcasa noului Optimus se ascunde un procesor dual core de 1 GHz, care si-a facut treaba excelent, permitand afisarea unei galerii 3D si a unor portiuni din interfata de asemenea tridimensionale.
 
3D Games

In plus, clipurile YouTube 3D se vad excelent si apreciem mult faptul ca un telefon Android 2.2 (curand actualizat la Android 2.3) este capabil de atat de multe, folosind un procesor dual core, dar si doar 512 MB RAM. Vom reveni in saptamanile urmatoare si cu recenzia lui Optimus 3D, de indata ce Orange ne va oferi spre teste terminalul si vom afla si un pret pentru acesta.




Ceilalti au citit si: