Publicat: Marti 03-Apr-2012 14:23:28 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 266 ori
Din moment ce azi e 3 aprilie, de ieri au inceput sa se vanda in unele parti ale globului HTC One X si One S, ele debutand chiar in Germania in acest weekend. Dupa cum era de asteptat au aparut si primele recenzii, care par sa il laude pe HTC One S destul de mult, poate chiar mai mult decat pe fratele sau quad core.
 
Primele review-uri la HTC One S: design revolutionar, baterie buna, camera fantastica (Video)

Se pare ca dezavantajul principal mentionat in primele review-uri pentru One S il reprezinta ecranul qHD Pentile Super AMOLED, sau cel putin asa au mentionat redactorii carcotasi, deoarece la utilizarea de zi cu zi nu veti simti acest display ca pe un handicap. Vlad Savov de la The Verge ii da lui HTC One S nota 8.1 din 10 si apreciaza foarte mult designul sau, considerandu-l o evolutie pentru intreaga industrie. Alte review-uri mentioneaza si ca desi designul e perfet, capacul din partea superioara nu are aceeasi calitate ca si restul device-ului. E vorba aici de capacul care ascunde slotul microSIM, foarte greu de accesat se pare...

Michael Oryl de la Mobileburn ii da nota 4.6 din 5 acestui telefon mai subtire de 8 mm si ii lauda si bateria handsetului. Se vorbeste despre peste 8 ore si jumatate de playback video in timpul testelor, cu 2.5 ore mai mult decat HTC One X. In plus, cu o sesiune de fotografiere de 40 de minute si utilizare intensa, One S ar fi prins 24 de ore de utilizare, deci o baterie fantastica aici. Ca performanta am fost surprins sa vad ca au existat si recenzii care afirma ca One S-ul dual core este mai rapid uneori decat quad core-ul One X. Snapdragon S4 si Android 4.0 opereaza "de vis" si citind aceste lucruri abia astept sa pun mana pe acest telefon.

In ce priveste camera, ea este laudata mult, iar One S este numit "cel mai bun cameraphone pe care l-am vazut pana acum", desi am indoielile mele, deoarece nici Xperia S si Xperia Ion nu sunt de lepadat. HTC ImageSense este mentionat drept un software de camera fantastic si este apreciata si functia de captura foto in timpul capturii video. Pentru toate aceste detalii si multe altele, va invit sa urmariti primele recenzii video pentru HTC One S mai jos:
 
 




Ceilalti au citit si: