Publicat: Joi 03-Feb-2011 23:35:19 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1585 ori
Se pare ca primavara va sosi inaintea ghioceilor in tara noastra, deoarece Orange Romania are planuri mari pentru luna martie. Dupa cum ne informeaza Inspectorgadget, operatorul va lansa in martie recent anuntatul smartphone LG Optimus Black, pe care il puteti vedea in oferta de mai jos impreuna cu Motorola Defy.
 
lg optimus black si motorola defy in curand la orange romania

Defy va sosi pe piata in aceasta luna, iar pretul sau este un mister deocamdata, dupa cum este si cel al noului terminal LG. In ce priveste handsetul Motorola, el este excelent pentru socializare si chat si aflam ca vine cu un display touch capacitiv de 3.7 inch, protejat de un strat Gorilla Glass, plus 2GB memorie interna si 512MB RAM.

Moto Defy suporta conectivitate HSDPA, WiFi, DLNA, iar bateria sa ofera pana la 6 ore si 48 de minute de convorbiri. LG Optimus Black a fost recent confirmat oficial si reprezinta o premiera mondiala prin faptul ca este primul telefon mobil cu camera frontala de 2MP. Dotarile sale mai includ un ecran de 4 inch, o camera principala de 5MP cu suport pentru captura 720p si Android 2.2 Froyo drept OS.




Ceilalti au citit si: