Publicat: Miercuri 31-Oct-2012 10:57:42 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 627 ori
Vodafone pregatește un eveniment de lansare pentru rețeaua sa LTE. Vodafone Experience Store va fi gazda și vor participa Vittorio Colao, CEO Vodafone Group, Inaki Berroeta - CEO Vodafone Romania, Dan Nica - ministrul Comunicațiilor și Tehnologiei și alți oficiali din industrie.
 
Prima rețea LTE din România aparține Vodafone

Se va face o demonstrație a serviciilor 4G din rețeaua Vodafone. Se vor putea face teste pana la sfarșit de an in cateva mari orașe, viteza oferita fiind de 75 Mbps și din 2013 va crește la 100 Mbps. Unul dintre telefoanele cu LTE este iPhone 5 ce va debuta din noaptea de joi spre vineri, 1 / 2 noiembrie și in țara noastra. Vodafone are pregatit un eveniment cu multe suprize și cei interesați de acest telefon il vor putea achiziționa de la ora 00.00.

Rețelele 4G / LTE vor permite o viteza de transfer mai mare și asta se va vedea in practica pe telefoanele compatibile. Navigarea pe internet, YouTube, descarcarea de conținut se va face mult mai repede. 3G ajungea pana la 43.2 Mbps, acum se va atinge 100 Mbps și s-ar putea sa vedem și viteze superioare pe viitor.




Ceilalti au citit si: