Publicat: Marti 06-Noi-2012 19:30:16 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 586 ori
Exista informații cum ca Orange s-ar pregati sa intre pe piața serviciilor TV din 2013. Nu avem o confirmare oficiala a acestui aspect, dar devine o extensie logica a serviciilor pe care le ofera in acest moment și ar putea oferi tot ceea ce aduce și concurența: RCS&RDS sau Romtelecom+ Cosmote. 
 
Pregatiți-va pentru televiziunea digitala de la Orange

In urma cu cateva zile la un eveniment local, Francois Fallacher ce ocupa funcția de director executiv al Orange Romania a declarat ca nu poate confirma televiziunea prin satelit, ca nu este sigur de acest aspect. A confirmat doar ca televiziunea va fi disponibila pe telefoanele și tablete comercializate de operatorul portocaliu.

Grupul din care face parte Orange Romania se numește France Telecom și acesta ofera acces in alte state la servicii TV. Cert este ca conținutul TV va sosi pe mobil și tableta cat de curand. Vor fi tot felul de aplicații, va fi ușor sa urmarești postul TV preferat și in alte spații decat acasa la TV din living, bucatarie sau dormitor.

Operatori de telefonie se pregatesc sa treaca pe monetizarea traficului web facut via 3G sau 4G, iar apelurile de voce și SMS-urile vor trece in plan secund.

Trebuie specificat ca arhitectura 4G / LTE permite și un transfer de date mai mare. Abia aștept sa testez primul telefon care sa scoata in download sau upload mai mult decat PC-ul de acasa conectat in mod tradițional la o rețea cu fir.
 




Ceilalti au citit si: