Publicat: Sâmbătă 27-Noi-2010 15:38:59 - Autor: Alexandru Stănescu - Afişat de: 292 ori
Cei de la Mobilecrunch au un "infiltrat" când vine vorba de Sony PlayStation Phone, site-ul publicând recent informații proaspete despre telefonul-consolă. Printre acestea se numără prețul sau potențial, câteva detalii despre platforma de gaming și o posibilă dată de lansare.
 

Această sursă misterioasă afirmă că terminalul este 100% real, vine cu un ecran de o calitate impresionantă și cel puțin la fel de bună ca Retina Display, de pe iPhone 4. Aparent, tehnologia BRAVIA, specifică televizoarelor Sony și-ar fi găsit locul pe acest telefon. Din păcate avem și veşti proaste: terminalul nu va sosi de Crăciun, ci mai degrabă în februarie, în perioada lui Mobile World Congress (MWC2011), dacă nu sunt probleme sau amânări.

Sony Ericsson intenționează să vândă acest telefon la prețul de 500 de dolari, fără abonament, oferta incluzând și 5 jocuri gratuite. Nu știm încă dacă noua platformă este compatibilă cu jocuri de PSP mai vechi, lucru care pare totuși improbabil, având în vedere că handsetul va purta branding XPERIA. O altă veste bună este faptul că jocurile vor costa în jur de 10 dolari și nu 40 de dolari ca pe consola portabilă.

Platforma de gaming și posibil și magazinul de jocuri Z-System au intrat din nou în discuție și suntem curioși cum se vor integra acestea în Android, mai ales ca acest OS vine cu propriul App Store. În cele din urmă, mai aflăm că Sony Ericsson pregătește și urmași pentru XPERIA X8 și XPERIA X10, acesta din urmă fiind cel mai probabil Anzu, handset dotat cu tehnologie BRAVIA.




Ceilalti au citit si: