Publicat: Miercuri 12-Iun-2013 13:31:21 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 714 ori
Povestea celor de la Palm e un exemplu de "asa nu" deja, dupa ce firma a fost cumparata de HP si practic distrusa, produsele sale promitatoare fiind casate. E vorba despre WebOS, terminalele Pre si tableta TouchPad. Fostul CEO Palm, Jon Rubinstein vorbeste acum despre acest esec si nu are cuvinte prea bune despre HP.
 
Jon Rubinstein

Rubinstein a acordat un interviu celor de la Fierce Wireless, in care afirma ca regreta vanzarea Palm catre HP. Trebuie mentionat ca fostul CEO a parasit compania HP deja si el afirma ca inceputul sfarsitului a fost atunci cand operatorul Verizon a decis sa nu mai vanda si promoveze modelele de telefoane Palm Pre. Astfel, Sprint a ramas singura optiune, dupa ce a picat si varianta Vodafone.

Fostul oficial Palm a tinut sa mentioneze ca multe din tehnologiile din spatele lui WebOS pot fi vazute azi pe noi platforme, inclusiv pe iOS 7. E vorba despre multitasking, notificari, Synergy si chiar actualizarile over the air, toate "imprumutate" de alte companii. La ora actuala Rubinstein e in comitetul de conducere Amazon si cel Qualcomm si isi declara cu tarie increderea intr-un viitor bazat pe cloud. In cazul in care nu stiati, o buna parte din Palm a fost vanduta deja catre LG, care va implementa ce a ramas din webOS pe televizoare in 2014.




Ceilalti au citit si: