Povestea unui eşec: fostul CEO Palm vorbeşte despre achiziţia companiei de către HP

Stiri Telefoane Palm

Publicat: Miercuri 12-Iun-2013 13:31:21 - Autor: Alexandru Stănescu - Afisat de: 729 ori
Povestea celor de la Palm e un exemplu de "a??a nu" deja, dup?? ce firm?? a fost cump??rat?? de HP ??i practic distrus??, produsele sale promi????toare fiind casate. E vorba despre WebOS, terminalele Pre ??i tableta TouchPad. Fostul CEO Palm, Jon Rubinstein vorbe??te acum despre acest e??ec ??i nu are cuvinte prea bune despre HP.
 

Rubinstein a acordat un interviu celor de la Fierce Wireless, in care afirm?? c?? regret?? vanzarea Palm c??tre HP. Trebuie men??ionat c?? fostul CEO a p??r??sit compania HP deja ??i el afirm?? c?? inceputul sfar??itului a fost atunci cand operatorul Verizon a decis s?? nu mai vand?? ??i promoveze modelele de telefoane Palm Pre. Astfel, Sprint a r??mas singura op??iune, dup?? ce a picat ??i varianta Vodafone.

Fostul oficial Palm a ??inut s?? men??ioneze c?? multe din tehnologiile din spatele lui WebOS pot fi v??zute azi pe noi platforme, inclusiv pe iOS 7. E vorba despre multitasking, notific??ri, Synergy ??i chiar actualiz??rile over the air, toate "imprumutate" de alte companii. La ora actual?? Rubinstein e in comitetul de conducere Amazon ??i cel Qualcomm ??i i??i declar?? cu t??rie increderea intr-un viitor bazat pe cloud. In cazul in care nu ??tia??i, o bun?? parte din Palm a fost vandut?? deja c??tre LG, care va implementa ce a r??mas din webOS pe televizoare in 2014.




Ceilalti au citit si: