Posibile imagini cu iPhone 7 iși fac apariția pe web; vedem noul setup al antenelor și lipsa butonului home

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Vineri 18-Mar-2016 14:49:04 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 863 ori

Cu toate ca lansarea lui iPhone 7 este programata abia pentru luna septembrie a acestui an, zvonurile și scaparile nu ezita a-și face apariția inca de pe acum. Dupa cateva fotografii ce ne prezentau carcasa viitorului smartphone, iata ca astazi primim noi imagini reale cu produsul pregatit de Apple.
 


 

Ni se aduce din nou in prim-plan faptul ca telefonul va renunța la jack-ul audio 3.5 mm, optand in schimb pentru doua difuzoare stereo cel mai probabil. De asemenea, vedem și noul setup al antenelor de spate, care acum sunt integrate pe o suprafața mai mica comparativ cu modelele precedente.
 


 

Inedit la prima fotografie pe care o vedeți aici, este lipsa butonului home cu scanner de amprente TouchID - element caracteristic ultimelor modele lansate de catre Apple. Despre posibilitatea ca butonul home sa dispara de pe viitoarele modele iPhone, am mai auzit in trecut, iar aceasta imagine vine sa renasca zvonul in cauza.

Ramane de vazut daca Apple va opta pentru o astfel de abordare in care butonul home sa fie unul de tip software de aceasta data, sau daca nu este cazul pentru o schimbare atat de majora.





Ceilalti au citit si: