Publicat: Miercuri 26-Feb-2014 20:25:04 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 442 ori
Pe langa expozanții producatori de smartphone-uri și tablete, in cadrul show-ului Mobile World Congress și-au facut simțita prezența și operatorii de servicii. Unul dintre aceștia a fost Orange, operator ce a intocmit un plan in urma lansarilor de la acest eveniment.
 
Planurile Orange dupa prezența la Mobile World Congress 2014

Aflam ca prezența Orange in cadrul MWC are loc de peste 10 ani, locație unde reușește sa aduca informații despre cele mai noi tehnologii și soluții de business, precum și despre cele mai noi telefoane care vor intra in portofoliu. De asemenea, Orange are in plan aducerea pe plan local a numeroase smartphone-uri ce vor sosi la prețuri accesibile și in același timp atractive.

Vanzarile de smartphone-uri Orange din Romania sunt in acest moment in top 3 smartphone-uri din portofoliul Orange, iar la nivel global, vanzarile au crescut cu pana la 40% in anul 2013 fața de 2012. Orange va aduce in curand noi terminale ca: Nokia X, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia M2, Samsung Galaxy S5, LG G2 Mini și Huawei Ascend G6. 

O alta categorie de produse in care Orange a investit destul de mult sunt gadget-urile de monitorizare fitness. In ultimele luni, Romania a devenit prima țara din grup in care vanzarile gamelor Fitbit, Nike și Samsung Gear s-au extins din magazinul online in magazinele Orange. Orange va continua sa aduca cele mai noi smartphone-uri și device-uri portabile lansate la MWC in cel mai scurt timp posibil.




Ceilalti au citit si: