Publicat: Joi 31-Oct-2013 11:40:16 - Autor: Szilárd-Ervin Szőgyényi - Afisat de: 1422 ori
O consider o bomba atat pe piata de retail, cat si in segmenul comunicatii, mai precis in randul operatorilor de telefonie mobila din Romania. Se pare ca Vodafone si eMAG au asteptat Halloween sa sperie piata! 
 
Parteneriat între Vodafone și eMAG; Baieții mari, au început sa joace serios!

Cumunicatul de presa primit de la eMAG, promite preturi de achizitie a telefoanelor din portofoliul acestora, cu discount-uri de pana la 1399 lei, alaturi de un abonament de date sau voce Vodafone.
 
Segmentul de dispozitive mobile constituie o parte importanta din vanzarile noastre, așa ca era natural sa incepem sa vindem și serviciile de internet și voce adiacente! Radu Apostolescu, vicepreședinte și director dezvoltare eMAG.
Mai departe acesta declara ca parteneriatul cu Vodafone s-a realizat din dorinta de a aduce un plus de simplitate clientilor eMAG, care odata cu cumpararea unui telefon sau al unei tablete, pot opta pentru o achizitie cu abonament Vodafone, ceea ce duce bineinteles si la o subventie de pret in cazul terminalului! Veți putea comanda un abonament Vodafone exact ca pe un produs, acesta putand fi adaugat direct in coș, fara a fi necesara semnarea unui contract sau o deplasare la magazin!
  Prin acest parteneriat, serviciile Vodafone devin mai accesibile in oferta celui mai mare retailer online din Romania iar incheierea unui nou abonament este mai facila ca oricand pentru clienții noștri. In plus, oferta noastra de abonamente vine la pachet cu trafic de date inclus și cu avantajul unor servicii de date performante, pentru care rețeaua Vodafone a fost certificata in mod repetat.Alexandru Baloi, Director, Indirect Consumer Sales, Vodafone Romania.
Vor exista 6 tipuri de abonamente pentru telefoane mobile, cuprinse intre 9 si 45 euro lunar. Tabletele vor beneficia de doua astfel de abonamente, cu o valoare de 12 sau 18 euro, iar laptopurile vor putea avea acces la comunicatiile de date la valori cuprinse intre 13 si 19 euro, in functie de abonamentul ales dintre cele 3 disponibile pentru acesta categorie de produs.

Intrebarea fireasca este ce se va intampla in cazul Orange si Cosmote, care cu siguranta sunt cu un pas in urma in acest moment! Vom asista oare la parteneriate ale acestora cu eMAG pe modelul Vodafone? Ar fi logic, de vreme ce eMAG incepe sa semene tot mai mult cu Amazon, care ofera astfel de servicii de foarte mult timp! Un singur lucru e sigur! Noi, clientii, avem doar de castigat!



Ceilalti au citit si: