Parking Mania Review (Sony Xperia M5): un joc frustrant de reflexe si indemanare, necesita multa rabdare (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 25-Ian-2016 19:33:23 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 438 ori
Parking Mania nu e un joc deloc nou, dar am dorit sa onoram cererea unui cititor si sa ii realizam recenzia. Acest titlu e unul bazat pe reflexe si rabdare si simuleaza o parcare paralela, uneori chiar cu multiple vehicule per nivel.
 
Parking Mania Review (Sony Xperia M5): un joc frustrant de reflexe si îndemânare, necesita multa rabdare (Video)

Titlul e disponibil gratuit in Play Store si a fost testat pe Sony Xperia M5. El vine de la Chillingo si debuta in anul 2009, ajungand pe foarte multe platforme. Exista numeroase modalitati de a controla vehiculele, printre care si tilt, swipe, slider si chiar si un soi de mic volan virtual. 175 de nivele sunt puse la dispozitie de producatorii jocului, impreuna cu 80 de vehicule, printre care si taxiuri si masini sport si camioane.
 
Parking Mania Review (Sony Xperia M5): un joc frustrant de reflexe si îndemânare, necesita multa rabdare (Video)

Pe langa incercarea de a controla vehiculul centimetru centimetru, trebuie sa aveti uneori grija si la trafic si la masinile din parcare. Odata lovite ele pornesc o alarma infernala, care te cam impiedica sa te concentrezi. Aveti un numar limitat de lovituri de masini permise, apoi trebuie sa o luati de la capat. Titlul are foarte multe reclame, ocupa in jur de 50 MB si e cam frustrant.

Level design-ul e bunicel, dar camera fixata ne duce intr-o era cam invechita a jocurilor arcade. Grafica e de desen animat, dar suficient de buna pentru un joc de genul. Cata vreme ai rabdare si reflexe, Parking Mania poate fi amuzant, dar frustrarea apare inevitabil. Ii acordam nota 7.5 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul telefonului pe care am testat jocul, il puteți afla de aici.
 
Review Parking Mania prezentat pe Sony Xperia M5
 




Ceilalti au citit si: