Publicat: Luni 08-Iun-2009 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 273 ori
Cei de la Pocketnow.com au testat browserele celor mai celebre 3 smartphone-uri de pe piata, la ora actuala: iPhone 3G, Palm Pre si BlackBerry Storm, in incercarea de a afla care dintre aceste terminale sta cel mai bine la capitolul web browsing. Rezultatul il aflati mai jos:


Conexiunile WiFi au fost dezactivate pe iPhone 3G si Palm Pre, iar Storm nu suporta acest tip de conectivitate, deci incarcarea site-ului s-a bazat pe conexiunea 3G a celor de la AT&T, respectiv cea EV-DO oferita de Sprint si Verizon. Editorul a introdus adresa pocketnow.com pe cele 3 terminale si a dat startul simultan incarcarii acestuia prin intermediul celor 3 browsere mobile.


iPhone-ul a terminat primul de incarcat, urmat indeaproape de Palm Pre, in vreme ce BlackBerry Storm a suferit de un soi de lag, fiind ultimul la finish. Apoi am urmarit functia multitouch in actiune pe iPhone si Palm Pre, plus scrolling cu ajutorul degetelor pe ambele terminale. Totul s-a realizat cu mare finete, fara lag si fara probleme, chiar si Storm comportandu-se rezonabil, suportand zooming prin dubla atingere a ecranului si scrolling foarte usor.

[via gsmdome]

[


Ceilalti au citit si: