Publicat: Miercuri 16-Sep-2009 09:28:25 - Autor: Alex Stanescu - Afisat de: 94 ori
Daca Palm Pre vi s-a parut un terminal interesant, atunci vi se va parea cel putin la fel de tentant si modelul Pixi, care este pentru Pre ceea ce a fost Centro pentru Treo. Iata si primul clip promotional al noului telefon ce ruleaza webOS:


Avem de-a face cu un handset foarte subtire, pentru standardele Palm si care suporta conectivitate EVDO Rev. A, incorporeaza o tastatura full QWERTY, un jack audio de 3.5 mm, memorie de 8 GB, GPS, un port microUSB, accelerometru si senzori de luminozitate si proximitate. Noul Palm suporta Bluetooth 2.1 cu EDR si vine cu aceeasi baterie de 1150 mAh de pe Pre.

Palm Pixi

Terminalul va sosi prin intermediul operatorul Sprint, ca si modelul Pre, iar diferenta dintre cele 2 handseturi este in mod special designul partii frontale. Tastatura lui Pixi este expusa in partea frontala si nu glisanta, iar ecranul este un display multi-touch capacitiv, cu rezolutie de 320 x 400 pixeli si diagonala de 2.63 inchi.

In partea din spate a lui Pixi se afla o camera de 2 megapixeli cu blitz, versus cea de 3 megapixeli de pe Pre. Un alt aspect care trebuie remarcat este grosimea telefonului, de doar 10.85 mm, in vreme ce iPhone 3GS masoara 12.3 mm in talie si Pre 16.95 mm.


Ceilalti au citit si: