Publicat: Miercuri 22-Dec-2010 18:29:19 - Autor: Alexandru Stănescu - Afişat de: 268 ori
Sony Ericsson PlayStation Phone va sosi în magazine în aprilie, după ce va fi lansat oficial în cadrul lui Mobile World Congress 2011, care va avea loc în luna februarie a anului viitor. După zvonuri care dădeau drept sigură lansarea acestui terminal în această lună sau măcar la CES 2011 în ianuarie, iată că terminalul suferă o uÅŸoară amânare.
 

Nu ÅŸtim dacă să punem intarziererea pe seama aÅŸteptării lui Android 3.0 Honeycomb sau a unor probleme de hardware, dar PSP Phone începe să sune bine drept un cadou de PaÅŸte în 2011, dacă va ajunge ÅŸi în Å£ara noastră atunci. Terminalul a fost deja fotografiat ÅŸi filmat în acÅ£iune în ultimele săptămâni, iar speculaÅ£iile în legătură cu dotările sale s-au înmulÅ£it.

Cel mai probabil, Sony Ericsson Z1 aka Zeus aka PlayStation Phone va folosi un procesor Qualcomm MSM8655 de 1GHz, 512 MB RAM, 1 GB ROM ÅŸi un display cu diagonală cuprinsă între 3.7 ÅŸi 4.1 inch. Va fi interesant de aflat cum se împacă Android 2.3 cu nouă platforma de gaming/magazin de jocuri pe care Sony o va lansa cu ocazia debutului lui PSP Phone.

MWC 2011 ne va da răspunsul în această privinţă.




Ceilalti au citit si: