PSP Phone lansat în februarie? CEO-ul Sony Ericsson anunţă un nou produs pentru MWC 2011

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Luni 22-Noi-2010 16:35:36 - Autor: Alexandru Stănescu - Afişat de: 367 ori
CEO-ul Sony Ericsson, Bert Nordberg a afirmat recent într-un interviu cu Wall Street Journal că un nou produs SE va fi prezentat la Mobile World Congress 2011, imediat apărând speculaţiile că ar fi vorba despre mult-aşteptatul PSP Phone. Sunt şanse ca acest terminal să fie de fapt modelul Anzu, cel mai nou reprezentant al seriei XPERIA.

 

Un plus pentru teoria legată de PSP Phone este faptul că Bert Nordberg a făcut aluzie la jocuri video în acelaşi interviu. Vă reamintim că nici Sony, nici Sony Ericsson nu au confirmat încă oficial existenţa lui PlayStation Phone, dar CEO-ul SE a afirmat că este la curent cu speculaţiile privind acest smartphone cu funcţii de gaming.

O sursă din cadrul companiei a declarat că deşi media preferă să numească handsetul un PSP Phone branduit Sony, el va fi cel mai probabil un nou membru al seriei XPERIA. În ce priveşte platforma software pe care o va folosi, nou-venitul va beneficia cel mai probabil de Android 2.3, eventual 3.0, dacă lansarea sa este amânată suficient.

Sperăm că acest produs foarte promiţător să nu întâmpine aceleaşi probleme ca şi XPERIA X10, care a avut de suferit din cauza OS-ului învechit şi a amânării lansarii sale...




Ceilalti au citit si: