Publicat: Marti 02-Dec-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 527 ori
Engadget HD ne informeaza ca Orange pregateste un serviciu de televiziune mobila high-definition, sau mai bine zis un serviciu care sa ofere o transmisiune cu o definitie mai buna decat cea actuala.

Orange va oferi Televiziune HD

Se pare ca vor exista 60 de canale disponibile prin intermediul platformei 3G+ UMA a companiei, iar primul handset care va suporta noile servicii va fi LG Secret KF757, care va sosi cu Orange TV Player. Asta inseamna ca handsetul va avea si propriile codecuri video si din cate stim pana acum, telefoanele care vor suporta Orange HD vor sosi cu un ghid electronic al programelor TV si o functie de zapare de la un canal la altul.

Deocamdata nu a fost precizata tara in care Orange planuieste sa lanseze acest serviciu, cel mai probabil fiind in Franta, tara de bastina a operatorului. O astfel de lansare ar fi urmata si de una romaneasca, la doar cateva luni distanta. Acum ramane de vazut cat de popular ar fi un serviciu de televiziune mobila HD in Romania, in conditiile in care nici televiziunea mobila traditionala nu s-a dezvoltat complet in tara noastra.

Sursa: Intomobile.com


[


Ceilalti au citit si: