Publicat: Sambata 26-Sep-2009 18:59:02 - Autor: Szilard-Erwin Szogyenyi - Afisat de: 195 ori
Orange trage tare! Treceam cu masina ieri pe langa Iulius Mall din Timisoara si mi-a atras atentia un balon imens, negru, cu cele trei figurine deja arhicunoscute ale campaniei de abonare a operatorului portocaliu, despre care v-am informat aici. Binenteles m-am oprit sa fac cateva fotografii, totodata ajuns acasa, m-am pus pe cautat sa aflu mai multe detalii despre aceasta actiune de marketing... dar inainte sa le aflati, iata o prima imagine cu acest balon cu aer cald plasat in parcarea din fata Mall-ului din Timisoara:

Orange te invita sa vezi orasul de sus!

Trebuie sa va spun ca draguta fata blonda din imaginea de mai jos, a fost cea care mi-a furnizat primele informatii cu privire la evenimet, restul detaliilor aflandu-le de pe site-ul Orange! Citez:

Orange te invita sa vezi orasul de sus. Vino in orice Orange shop, completeaza talonul de tombola si in weekend poti trai o experienta la inaltime din balon.

Iata cand vom fi in orasul tau :


    * Brasov - 9, 10, 11 octombrie, centrul Civic
    * Bucuresti - 18, 19, 20 septembrie, Parcul Herastrau si Parcul Copiilor
      - 19, 20 septembrie, Parcul IOR
      - 25, 26 septembrie, Parcul Herastrau
    * Cluj - 25, 26, 27 septembrie, Iulius Mall
    * Constanta - 2, 3, 4 octombrie, City Park
    * Iasi - 2, 3, 4 octombrie, Iulius Mall
    * Sibiu - 9, 10, 11 octombrie
    * Timisoara - 25, 26, 27 septembrie, Iulius Mall

Imaginea promisa:

draguta fata blonda

Nu raman dator nici cu regulamentul tombolei, pe care puteti sa-l consultati aici, iar daca va intereseaza oferta Orange Romania, linkul acesta va va fi de real ajutor, iar ca incheiere, va prezint si cea mai reusita fotografie (parerea mea :) ) de la fata locului:

Nacela balonului Orange


Ceilalti au citit si: