Orange si Telekom Romania semneaza un contract pentru acces la reteaua de banda larga fixa Telekom; Orange pune la bataie serviciile sale 4G/4G+

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Marti 16-Feb-2016 22:55:07 - Autor: Alege autorul! - Afisat de: 1101 ori
Orange Romania si Telekom Romania au anuntat astazi semnarea unei intelegeri, care le aduce celor de la Orange acces la reteaua urbana de fibra optica a Telekom Romania, urmand a fi lansate solutii de comunicare convergente in curand.
 
Antena 4G LTE

Orange isi completeaza in acest mod portofoliul ce include servicii de voce si Internet mobil, televiziune prin satelit si Internet, aducand in plus si servicii fixe de Internet de mare viteza si televiziune. In acest moment Orange TV are peste 275.000 de abonati in mai putin de 3 ani de la lansare, iar numarul ar putea creste odata cu noua oferta de servicii TV.

In plus, operatorul cu radacini franceze va putea oferi si servicii de Internet fix cu viteze de pana la 1 Gbps pe viitor. Orange s-a extins in ultimele luni si in zona Smart Home, dar si cea a apelului WiFi, cu oferte dedicate. Mai aflam si ca Orange si Telekom Romania au semnat un contract de roaming national, oferind celor de la Telekom Romania acces la reteaua 4G/4G+ a Orange. Avantajul e ca nemtii beneficiaza de acoperirea extinsa si calitatea serviciilor Orange.

Serviciile 4G/4G+ Orange ofera acoperire pentru 72% din populatie la nivel national si 96% din populatia urbana.
 




Ceilalti au citit si: